Vacature AV-Consulting

Vacature AV-Consulting
Vacature AV-Consulting

Adviseur geluid en trillingen

Vacature AV-Consulting. Je hebt een opleiding op hbo of wo-niveau gevolgd . Ervaring met de gebruikelijke software pakketten van microsoft en je hebt affiniteit met techniek. Goede communicatieve vaardigheden en opleiding Hogere Akoestiek  zijn een pré. Maar we kunnen je ook intern opleiden, het gaat erom dat je het vak leuk vindt.

De functies kunnen op verschillende niveaus worden uitgeoefend. Je vestigingsplaats zal Bergambacht zijn, je moet niet te ver van deze  regio wonen.

Wij bieden een leuk afwisselende  baan waarbij je zowel in het veld als op kantoor je werkzaamheden verricht. Je komt letterlijk overal. Van meting bij een café om de hoek tot metingen op het marineschip de Karel Doorman. Van trillingsmetingen bij Esso-Mobile tot trillingsmetingen in Helikopters.

We bieden ook veel vrijheid en kansen om veel te leren op het gebied van geluid- en trillingen.  Ons bureau kent een prettige en ongedwongen werksfeer.

Reageer vandaag nog en stuur je CV naar beheer@av-consulting.nl of bel.+31.182-352311.

Ook voor stage plekken kunt u contact met ons opnemen. AV-Consulting heeft een vestiging in Bergambacht. Wij bieden leuk en afwisselend werk en een gezellige werkomgeving

Voor meer informatie over de inhoud van deze functies kun je contact opnemen met
de heer Ad (Arie) Vreeswijk, MSc. INCE. Telefoon (0182) 352311, e-mail beheer@AV-CONSULTING.nl

Trillingen in ranke gebouwen